nedjelja, 16 oktobar 2016 12:20

Biseksualnost: Muška ili ženska stvar?

bisexual-flag-02

Poznato je da će većina heteroseksualnih muškaraca pokazivati odbojnost prema homoseksualnim odnosima, tj. seksualnim odnosima dva muškarca, ali će za seks dvije žene reći da je atraktivan objašnjavajući to jednostavno „ljepotom žena“. Ovom temom se bavio američki Univerzitet Notr Dam.

četvrtak, 22 oktobar 2015 13:00

Goran Jevtić prijavio pretnje koje dobija

goran-jevtic

"Pede**, marš iz Sombora", ovim riječima prijetili su navodno glumcu Goranu Jevtiću (37) uoči suđenja u Osnovnom sudu u Somboru, u kojem mu se sudi za obljubu 14-godišnjeg dječaka. Kako saznajemo, Jevtiću su na ulici prijetile nepoznate osobe.

lgbt2015-09

Samo četiri odsto populacije u Bosni i Hercegovini zna šta označava pojam LGBT, dok samo njih deset posto može prepoznati LGBT osobu.

petak, 09 oktobar 2015 15:49

U genima je zapisano da li ste gej

bebe-born-this-way

Istraživači iz SAD kažu da bi možda mogli da predvide seksualnu orijentaciju osobe na osnovu genetskog koda.

mne-prajd-2014-1

Povorka Ponosa LGBTIQ osoba “Montenegro Prajd” je odložena, odlučio je kasno večeras Organizacioni odbor ovog centralnog godišnjeg okupljanja LGBTIQ zajednice.

ponedjeljak, 05 oktobar 2015 13:21

Biti gej u evropskom fudbalu

gej-UK-fudbaleri

Biti gej u pravom (evropskom) fudbalu nije ni lakše ni jednostavnije nego što je to u američkom, o kome smo već pisali.

nedjelja, 04 oktobar 2015 15:29

Roditelji ponovo prihvatili sina

ruke-na-prajdu

Osamnaestogodišnji gay mladić iz Podgorice koji je prije desetak dana zbog seksualne orjentacije izbačen iz porodice i smješten u LGBT sklonište, juče se ponovo vratio porodici.

dragoslava-barzut

Civil Rights Defenders, Inicijativa mladih za ljudska prava (Inicijativa) i Parada Ponosa Beograd zahtijevaju od policije, Tužilaštva i sudstva da u najkraćem mogućem roku privedu i procesuiraju napadače na LGBT aktivistkinju Dragoslavu Barzut i njene tri prijateljice. Napad se desio u kafani «SFRJ» u Beogradu, u noći između 26. i 27. septembra.

meta-u-skoli

"Nasilje se drugom dešava" i "Šta se to mene tiče" prve su pomisli svakog tinejdžera. Sve dok se u šakama nasilnika ne nađu i sami.

srijeda, 30 septembar 2015 18:25

Italija: Izbačen iz škole zato što je gej

school-gay-kid

Italijanska policija ispituje izvještaj u kome je jedna škola, navodno, odbila da obrazuje učenika nakon što je otkriveno da je gej.

Strana 1 od 16